Sürmeneli’nin olay anını cep telefonuyla kaydederek kamyonetin plakasını ve saldırganın hareketlerini görüntülediği belirtildi. Görüntülerde Sürmeneli’nin, "Bu araç önümüze kırdı, bana vurdu, şimdi emniyet müdürlüğüne gidiyorum" dediği duyuluyor.

Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Kardeşi de Yanındaymış

Olayda Sürmeneli'nin, başarı dolu kariyerinin zarar görmemesi ve yanında bulunan kız kardeşinin de güvenliği açısından şüpheliye karşılık vermediği öğrenildi.

Ruhsatsız Silah ile Yakalandı

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, Sedat Karatay'ın tutuklanmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Şüpheli, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda emniyet ekiplerince yakalanmış ve gözaltına alınmıştır. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ve 8 adet mermi ele geçirilmiştir. Karatay, alınan ifadesinin ardından tutuklama talebiyle Trabzon Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmiştir. Hakimlikteki sorgusu sonrasında 'Kasten Yaralama', 'Silahla Tehdit' ve 'Ulaşım Araçlarının Alıkonulması' suçlarından tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderilmiştir" denildi.

Kaynak: DHA