GÜNDEM

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Polis Memuru İçin Veda Töreni

İstanbul'da annesine refakat ederken trafik kazasında yaşamını yitiren Antalya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İlçin Işık için emniyet müdürlüğü binasında bir veda töreni düzenlendi.

Abone Ol

12 Eylül Çarşamba günü İstanbul'da annesine eşlik etmekte olan İlçin Işık, bir trafik kazasına karıştı ve hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün hizmet binasında gerçekleştirilen törene, İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, çalışma arkadaşları, ve Işık'ın ailesi katıldı.

Tören, saygı duruşu ile başladı. Ardından İlçin Işık’ın özgeçmişi okundu ve dualar edildi. Cenaze, Muratpaşa ilçesindeki Memurevleri Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, defnedilmek üzere Kurşunlu Mezarlığı'na götürüldü.

Antalya doğumlu olan İlçin Işık, 1996 yılında Adana Polis Okulu'ndan mezun olduktan sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde göreve başlamış; ardından sırasıyla Van, Burdur ve Antalya emniyet müdürlüklerinde hizmet vermişti.