SPOR

Trabzonspor'da Umut Bozok ve Arseniy Batagov'un Yaralanmaları Hakkında Detaylı Açıklama

Trabzonspor'un tıp direktörü Dr. Ahmet Beşir'in açıklamasına göre, kulüpten iki oyuncu son zamanlarda yaralanma yaşadı.

Abone Ol

İlk etkilenen oyuncu Umut Bozok. Gaziantepspor ile yapılan maç sonrası ağrılar hissetti. Yapılan tıbbi muayene ve MR görüntülemesi, Bozok'un sağ uylukta (kuadriseps) kas yaralanması geçirdiğini gösterdi. 

Yaralanan ikinci oyuncu Arseniy Batagov. Batagov, antrenman sırasında ağrılar hissetti. Yapılan muayene ve MR görüntülemeleri, sol kasık bölgesinde (addektörler) kas yaralanması olduğunu ortaya çıkardı. 

Her iki oyuncunun yaralanmalarının tedavisine Trabzonspor'un tıp ekibi tarafından hemen başlandı. Kulüp, oyuncuların iyileşme süreçlerini dikkatle takip edecek ve tam bir iyileşme için gerekli zamanı tanıyacaktır.

Uyluk ve kasık bölgesindeki kas yaralanmaları futbol da oldukça yaygındır ve genellikle etkilenen oyuncuların tamamen geri dönebilmesi için birkaç hafta rehabilitasyon süresi gerektirir. Trabzonspor'un tıp ekibi, Bozok ve Batagov'un yaralanmalarını tamamen geçirmelerini sağlamadan, takım antrenmanlarına katılmalarına izin vermeyecektir.

Kulüp, yaptığı açıklamada oyuncuların sağlığı ve iyi olmasının en yüksek öncelik olduğunu vurgulamıştır. Trabzonspor, Bozok ve Batagov'un en kısa sürede fit hale gelmesi ve takıma yeniden katılabilmesi için elinden geleni yapacaktır.