Bordo-mavili ekip, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bugün yapılan antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda oyuncular, önce topla ısınma çalışmaları gerçekleştirdi.  Daha sonra koordinasyon egzersizleri yapan futbolcular, dar alan oyunlarıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenmanın son bölümünde ise taktiksel çalışmalar yapıldı. 

Trabzonspor, Hatayspor maçı hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak.  Süper Lig'in 8. haftasında oynayacağı bu kritik mücadele öncesinde bordo-mavililerin hedefi, deplasmanda 3 puan almak olacak.

Trabzonspor, ligin ilk 7 haftasında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 14 puan topladı ve ligde 3. sırada yer alıyor. Hatayspor ise 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 8 puan topladı ve 12. sırada bulunuyor. 

İki takım daha önce Süper Lig'de 9 kez karşılaştı. Bu maçlarda Trabzonspor 5 galibiyet, 4 beraberlik elde ederken, Hatayspor hiç kazanamadı.  Bordo-mavililerin Hatayspor karşısındaki galibiyet oranı yüzde 55,6 olarak kayıtlara geçti. 

Abdurrahman Dereli Sivasspor'un Yeni Sportif Direktörü Olarak Atandı Abdurrahman Dereli Sivasspor'un Yeni Sportif Direktörü Olarak Atandı

Ligde şu ana kadar performansı ile dikkat çeken Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçında 3 puanı hedefliyor. Bordo-mavili ekip, Hatayspor karşısında istikrarlı performansını sürdürerek lider Fenerbahçe ve Galatasaray ile arasındaki puan farkını kapatmayı amaçlıyor. 

Kaynak: DHA