Araçların teslim töreni, üniversitenin rektörlük önünde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, rektör yardımcıları, danışmanlar, dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, üniversitenin üretken, gelişime açık ve topluma katkı sunan bir eğitim kurumu olduğunu vurguladı. Öğrenci odaklı eğitim anlayışlarını benimsediklerini belirten Yılmaz, teorik eğitimin yanı sıra uygulamalı eğitime de büyük önem verdiklerini ifade etti. Toyota'nın sağladığı hibenin, özellikle ilgili alanlarda eğitim gören öğrencilerin pratik deneyim kazanmaları açısından önemli bir katkı sağlayacağını söyledi.

Tokat ve İlçelerde Yeni Destekleme Modeli Vatandaşlara Tanıtılıyor Tokat ve İlçelerde Yeni Destekleme Modeli Vatandaşlara Tanıtılıyor

Hibe edilen araçların mühendislik ve diğer ilgili bölümlerde eğitim alan öğrenciler tarafından kullanılacağı, böylece mesleki deneyim kazanımının artacağı belirtildi. Rektör Yılmaz, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.'ye sağladıkları destek için teşekkür etti. Bu iş birliğinin, öğrencilerin eğitimine önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

Kaynak: Bülten