GÜNDEM

Torununa Cezai İşlem Uygulayan Polisi Sandalyeyle Yaraladı

Bu olay Ordu'da gerçekleşmiştir. Polis memuru Erol G., 15 yaşındaki A.A.D.'ye ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullandığı için cezai işlem uygulamıştır.

Abone Ol

Bunun üzerine A.A.D.'nin dedesi Abdullah D. ile polis memuru Erol G. arasında tartışma çıkmış ve Abdullah D. sandalyeyle Erol G.'nin başına vurarak onu yaralamıştır. 

Olay, saat 13.30 sıralarında Ünye ilçesinin Liseler Mahallesi Hanboğazı mevkisinde meydana gelmiştir.  İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri bir motosiklet sürücüsünü durdurmuş ve 15 yaşındaki A.A.D.'nin ehliyeti ve kaskı olmadığını tespit etmişlerdir.  Bunun üzerine polis ekipleri A.A.D.'ye cezai işlem uygulamaya başlamışlardır.

Bu sırada bölgede kahvehane işleten A.A.D.'nin dedesi Abdullah D. ile polis memuru Erol G. arasında tartışma çıkmıştır.  Abdullah D., mukavemet gösterdiği polis memuru Erol G.'nin başına sandalyeyle vurarak onu yaralamıştır.  Polis memuru Erol G., uyarı amacıyla havaya bir el ateş etmiştir. 

112 Acil sağlık ekipleri olay yerine gelerek polis memuru Erol G.'ye ilk müdahaleyi yapmış ve onu Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırmışlardır.  Erol G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmiştir. 

Olay sonrasında Abdullah D. ve torunu A.A.D. gözaltına alınmışlardır. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatmıştır.

Bu olay, polisin görevini yaparken şiddetle karşılaşmasını ve bunun sonucunda yaralanmasını göstermektedir. Polislerin güvenliğinin sağlanması ve şiddete başvurulmasının önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması önemlidir.