Başkan Yazıcıoğlu: “Ne Söz Verdiysek Yaptık, Yapmaya da Devam Edeceğiz” Başkan Yazıcıoğlu: “Ne Söz Verdiysek Yaptık, Yapmaya da Devam Edeceğiz”

14-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen kampta, Tokat'ı temsil eden öğrenciler, milli ve manevi değerlerimizi pekiştirmeye, farklı illerden gelen akranlarıyla kaynaşmaya ve unutulmaz bir kamp deneyimi yaşamaya imkan buldular.

Tokat İl Müftülüğü'nden görevli personel Gazi Osman Sağlam ve Züleyha Kaya kafileye eşlik ederek öğrencilere rehber ve destek oldular. Kamp programı kapsamında öğrenciler, Kuran-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler dersleri aldılar, Peygamber Efendimizin hayatını anlatan siyer derslerinin yanı sıra çeşitli konferans ve panellere katıldılar.

Ayrıca spor turnuvaları, gezi ve kültürel faaliyetler de kampın keyifli atmosferine katkıda bulundu.Yapılan Futsal turnuvasında Tokat kupa aldı. Öğrenciler, Ankara'nın tarihi ve turistik mekanlarını gezerek şehri daha yakından tanıma fırsatı buldular.Meclis ziyaretinde Meclis baskanı Numan Kurtulmuş veTokat millet vekilimizle kahvaltida bulustular.

"Yazımda Kardeşlik Var" eğitim kampı, Tokatlı gençler için milli ve manevi değerlerini geliştirmek, farklı kültürleri tanımak ve yeni dostluklar kurmak açısından oldukça faydalı bir deneyim oldu.

Kaynak: Bülten