Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, 22 Nisan 2024 tarihinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, Genel Sekreter Prof. Dr. Muhittin Demiray, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Saldırıcı, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İrfan Oğuz, Yapı İşleri Daire Başkanı İlhan Çeltek ile birlikte Taşlıçiftlik Yerleşkesinde incelemelerde bulundu.

Tokat'ta Yaşanan Deprem Nedeniyle Ertelenen Ara Sınavlar İçin Yeni Tarihler Belirlendi Tokat'ta Yaşanan Deprem Nedeniyle Ertelenen Ara Sınavlar İçin Yeni Tarihler Belirlendi

İncelemeler kapsamında, yapımı tamamlanan ek mutfak, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinde faaliyet gösteren Seralar, Arı ve Bal Üretim Çiftliği ile yapımı planlanan ve atıl durumda bulunan ağıllar ziyaret edildi. Ayrıca, sene sonuna kadar açılması planlanan ve Üniversitenin ürünlerinin satışının yapılacağı son derece modern TOGÜ Dükkan'ın yeri de tespit edildi.

Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, ağılların faaliyete geçirilmesi, Arı ve Bal Üretim Çiftliği'nin üretimlerinin arttırılması ve bal üretiminde tamamen organik bir şekilde üretimin çoğaltılması gerektiğini vurguladı. Bu girişimlerin hem Üniversite hem de Tokat ili için son derece önem arz ettiğini ifade etti.

Muhabir: Murat Berber