. Program kapsamında toplam 175 kişi, 6 ay süreyle temizlik hizmetlerinde istihdam edilecek.

Program Tarihleri ve Başvurular

TYP uygulaması 10 Ekim 2024 tarihinde başlayacak ve 8 Nisan 2025 tarihinde sona erecek. Başvurular ise 25 Eylül 2024 ile 27 Eylül 2024 tarihleri arasında alınacak. Geçerli başvurular arasından katılımcılar, Liste Yöntemi ile belirlenecek.

Başvuru Süreci

İlgilenen vatandaşların, E-Devlet üzerinden, ALO-170 iletişim hattı aracılığıyla veya İŞKUR'un internet sitesi olan www.iskur.gov.tr üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurular, 27 Eylül 2024 Cuma günü saat 24:00'a kadar kabul edilecek. Başvuru sırasında, "Online İşlemler" kısmında "Toplum Yararına Programlar TYP Başvuru" seçeneğinden sistem numarasının girilmesi gerekmektedir. Başvuru kanallarında zorluk yaşayan vatandaşlar, İŞKUR Hizmet Birimleri'nden de destek alabilecek.

Başvuru Şartları

Programdan daha önce 9 aydan (30 günden) az faydalanmış olanlar, 9 aya (270 güne) tamamlanana kadar programa katılabilecek. Ancak, 27 Eylül 2017 tarihinden itibaren en az 270 gün programa katılanların başvuru yapamayacağı belirtildi.

Sağlık Bakanlığı Yetkilileri Sulusaray ve Artova'daki Sağlık Kurumlarını Ziyaret Etti Sağlık Bakanlığı Yetkilileri Sulusaray ve Artova'daki Sağlık Kurumlarını Ziyaret Etti

Bu fırsat, iş arayanlar için önemli bir istihdam imkanı sunuyor. Tokat halkının bu fırsatı değerlendirmesi bekleniyor.

Muhabir: Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)