Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin Sosyal Sorumluluk, Gönüllülük ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü, Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Kadın Araştırma ve Uygulama Merkezi iş birliğiyle düzenlenen "Nesilden Nesile Engelsiz Gönül Bağı: Kız Çocuklarımız Dünyamız" etkinliği başarıyla hayata geçirildi.

Etkinliğe, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yusuf Temur, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kıymet Boztaş, Sosyal Sorumluluk Gönüllülük ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Doç. Dr. Tuba Karabey, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdür yardımcıları, akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

Etkinlikte, sanat atölyesi, oyunlaştırılmış drama çalışmaları ve müzikli oyunlar gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi. Programın sonunda, fidan dikimi etkinliği düzenlenerek katılımcılar doğaya katkıda bulundu. Etkinlik, ikramlarla sona erdi.

Tokatlı Gençler, Uluslararası MEB Robot Yarışması İçin Yola Çıktı Tokatlı Gençler, Uluslararası MEB Robot Yarışması İçin Yola Çıktı

Kaynak: Bülten