Etkinlik, yoğun ilgiyle karşılandı. Törene AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, Vali Yardımcısı Osman Sarı ve Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu katıldı.

Tokat’ta Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında 175 Kişi Alınacak Tokat’ta Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında 175 Kişi Alınacak

Tokat ESOB Başkanı Fehmi Çankaya, protokol üyelerine ve tüm misafirlere teşekkür ederek, “Şahsım, esnaf ve sanatkarlarım, yönetim kurulum ve Ahilik Komitesi adına desteklerinden ötürü teşekkür ederim,” dedi. Ahilik kültürünün önemine dikkat çeken Çankaya, etkinliklerin Tokat’ın sosyal ve ekonomik yaşamına katkı sağladığını vurguladı.

Törende Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu da kaftan giydi. Yazıcıoğlu, Ahiliğin kardeşlik, milli birlik ve toplumsal ahlak açısından önemine değinerek, “Ahilik geleneğimizin yaşatılması için çaba gösteren esnaf kardeşlerimize ve zanaatkârlarımıza Ahilik Kaftanlarını takdim ettik. Program tertip komitesine ve değerli esnaflarımıza teşekkür eder, bereketli günler dilerim,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bülten