Yenilenen yüzü ve şekliyle dikkat çeken Beyaz Masa, şekillerin taleplerine daha etkin yanıt verebilmek için hazırlanır.

Tokat'ta 'Yunus Hoca' Soruşturması: Dolandırıcılık İddianamesi Hazır! Tokat'ta 'Yunus Hoca' Soruşturması: Dolandırıcılık İddianamesi Hazır!

Başkan Yazıcıoğlu, bu değişimle birlikte Beyaz Masa'nın daha aktif bir şekilde varlığını sürdürdüğünü vurguladı. Yenilenen hizmetleri yerinde görmek ve ayrılmak isteyen Beyaz Masa'yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, değişimin devam edip etmediğine dikkat çeken Yazıcıoğlu, değişim sürecinin önemine dikkat çekti.

Başkan Yazıcıoğlu, yaptığı açıklamada, “Beyaz Masa'mızın değişimiyle birlikte daha etkin hale getirmek için büyük bir irade ortaya çıkarmak için adım attık. Bu sistem, belediyemizin faaliyetlerinin süreci olacak; Vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kuracak, hizmetleri çözüm üretecek ve belediye birimleriyle entegre bir biçimde kapsamlı bir şekilde onun kesimine erişmeyi hedefleyecek”, diye ifade etti.

Toplumun onu kesimini kuşatan bir belediyecilik anlayışı ile hareket ederek hareket ettiğini belirten Yazıcıoğlu, “Ayrım gözetmeksizin kamu hizmetimizi yerine getirirken, ona bir gözle ulaşmayı ve çözüm odaklı bir siyasi anlayışı sürdürmeyi hedefliyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve bu Beyaz Masa, işleviyle büyük bir aile yapısına dönüştü” dedi.

Yazıcıoğlu, Beyaz Masa ekibinin Tokat'ın kendi bölgesindeki görev dağılımını ve yaygınlığını hızlı bir şekilde toplayarak ilgili birimleri ileteceğinin sözlerine ekledi. “Tüm taleplere büyük bir irade ile çözüm üreteceğiz. Şimdiden Tokat'ımıza ve belediyemize hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Başkan Yazıcıoğlu ayrıca telefonlarına da yanıt vererek, kişiye özel iletişim kurma olanağı buldu. Yenilenen Büyük Aile Beyaz Masa'nın Tokatlılara büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Kaynak: Bülten