Etkinlik, AK Parti Tokat İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi ve partinin önde gelen isimlerinin katılımıyla renkli anlara sahne oldu.

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan'ın Konuşması: "Türkiye'nin Değişen Yüzü"

19 Eylül Gaziler Günü Tokat’ta Coşkuyla Kutlandı 19 Eylül Gaziler Günü Tokat’ta Coşkuyla Kutlandı

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, yaptığı konuşmada AK Parti'nin Türkiye'de gerçekleştirdiği büyük dönüşümleri vurguladı. Arslan, partinin kuruluşundan bu yana geçen 23 yılda Türkiye'nin çok yol kat ettiğini belirtti. “Sayın Cumhurbaşkanımız, Erdemliler Hareketi olarak yola çıktığında, ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak,’ demişti ve gerçekten de öyle oldu. Türkiye’yi halkın seçtiklerinin iktidar olduğu bir ülke haline getirdik,” diye konuştu. Arslan, AK Parti'nin iktidara gelmeden önce Türkiye'nin birçok alanda büyük zorluklarla karşı karşıya kaldığını hatırlatarak, bugüne kadar yapılan hizmetlerin yeterli olmadığını ve daha fazlasının yapılacağını söyledi.

AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir'den Teşekkür ve Geleceğe Vurgu

AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, konuşmasında partinin bugüne kadar elde ettiği başarıların arkasında halkın güveni ve desteği olduğunu vurguladı. “AK Parti'nin kuruluşundan bir yıl sonra iktidara gelmesi ve aralıksız olarak on sekiz seçimi kazanması, dünya tarihinde eşi benzeri olmayan bir başarıdır,” diyen Aldemir, gelecek için daha büyük hedefler koyduklarını belirtti. Aldemir, partililere seslenerek, “Türkiye Yüzyılı'nda bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız,” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer: "AK Parti'nin Hizmetleri Bitmez"

AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer ise yaptığı konuşmada, partinin 23 yıllık sürecinde Tokat’a yapılan hizmetlerden bahsetti. Özer, “2001 yılında ülkenin konumunu ve durumunu hepimiz çok iyi biliyoruz. AK Parti, eğitimden ulaşıma, altyapıdan teknolojiye kadar her alanda büyük işler başardı. Bu hizmetler, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ile daha nice yıllar devam edecek,” dedi. Programa AK Parti Tokat İl Başkanı, milletvekilleri, ilçe başkanları ve partililer yoğun ilgi gösterdi. Kutlama etkinliklerinde, AK Parti’nin başarıları ve geçmiş yıllardaki katkıları üzerine konuşmalar yapıldı. Etkinlikte, AK Parti’nin 23 yıllık siyasi yolculuğu ve bu süreçte elde edilen kazanımlar vurgulandı. Coşkulu bir atmosferde geçen program, katılımcılara partinin tarihi ve geleceği hakkında bilgi verdi. AK Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kutlama, partililer tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

 

Kaynak: Bülten