Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Sosyal Sorumluluk, Gönüllülük ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü, Palyatif Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle düzenlendi.

Tokat’ta Eğiticilerin Eğitimi Programı Atölye Çalışmaları Başladı Tokat’ta Eğiticilerin Eğitimi Programı Atölye Çalışmaları Başladı

Etkinlikte, Palyatif Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde tedavi gören hastalar, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde kalan çocuklar, AMATEM hastaları ve özel gereksinimli bireyler yer aldı. Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, şenliğe katılan misafirlerle sohbet ettikten sonra bağbozumu etkinliği düzenlendi.

Rektör Yılmaz, şenlik hakkında yaptığı açıklamada, “Bu anlamlı etkinliği gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Şehrimizdeki dezavantajlı bireylerle bir arada olmanın heyecanını yaşıyoruz. Üniversitemizin Palyatif Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi’ndeki hastaları, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde kalan çocukları, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları hastanesindeki hastaları ve ailelerini davet ettik. Daha önce özel gereksinimli bireyler ürünlerin ekimini yapmıştı, şimdi de hasadını yapıyoruz. Katılımcılarımıza buraya geldikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Bülten