Cumhurbaşkanlığı kararnamesi Resmi Gazete’de yayınlanan Elazığ Valiliği’ne atanan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ’a Valiliği görevine başlamadan önce Tokat’ta veda ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Tokat’ın ilçelerine veda ziyaretleri gerçekleştiren  Vali Hatipoğlu, Belediye Başkanları ve Kaymakamlar ile bir araya geldi. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, veda ziyaretlerini bugün Tokat merkez’de devam etti.

Tokat’taki görevinin son günlerine yaklaşan Vali Hatipoğlu, bugün de Tokat İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirerek Jandarma ve Emniyet personelleri ile bir araya geldi. İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen Vali Hatipoğlu personellerle tek tek vedalaştı. 

19 Eylül Gaziler Günü Tokat’ta Coşkuyla Kutlandı 19 Eylül Gaziler Günü Tokat’ta Coşkuyla Kutlandı

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne yaptığı veda ziyaretinin dışında Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nu da ziyaret etti. Tokat Belediye Başkanlığı makamında bir araya gelen ikili görevlerinde ve çalışmalarında karşılıklı olarak başarı ve kolaylıklar diledi.

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)