Enerji sektöründeki 23 yıllık tecrübesiyle tanınan Altun, 16 Eylül Pazartesi günü yapılan törenle görevi devraldı.

Anayasa Komisyonu Başkanı Beyazıt: “Erbaa'nın Çiçek Seraları Dünya Çapında Tanınıyor” Anayasa Komisyonu Başkanı Beyazıt: “Erbaa'nın Çiçek Seraları Dünya Çapında Tanınıyor”

Enerji sektöründe önemli projelere imza atan Mustafa Altun, 2001 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve Cumhuriyet Üniversitesi’nde işletme üzerine yüksek lisans yaptı. 2015 yılında CK Enerji Ailesi'ne Alanya Proje Tesis Yöneticisi olarak katılan Altun, 2016-2021 yılları arasında ÇEDAŞ’ta çeşitli görevlerde bulundu. 2021-2024 yılları arasında Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) Yatırım Direktörü olarak hizmet veren Altun, son olarak 2024 yılında CK Enerji’de Yönetim Danışmanı olarak çalıştı.

ÇEDAŞ Genel Müdürü olarak görevini sona erdiren Niyazi Kıvılcım ise 1980-2001 yılları arasında TEDAŞ Genel Müdürlüğü'nde çeşitli görevlerde bulunmuş, 2001-2004 yıllarında TEDAŞ Proje ve Tesis Daire Başkanlığı ve Genel Müdür Müşaviri olarak çalışmıştır. 2018 yılında ÇEDAŞ Genel Müdürü olarak atanmış olan Kıvılcım, sektördeki 40 yılı aşan tecrübesiyle birçok yenilikçi uygulamayı hayata geçirdi. Gelecek dönemde Çamlıbel Bölge’den Sorumlu Yönetim Danışmanı olarak kamu ve tüzel kuruluşlarla olan iletişimi güçlendirmeye devam edecek.

Kaynak: DHA