TOKAT HABER

Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Yangından Etkilenen Çamdere Köyü’nü Ziyaret Etti

Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangından etkilenen Çamdere Köyü'nü ziyaret ederek, mağdur vatandaşlarla bir araya geldi.

Abone Ol

Ziyareti sırasında köy muhtarı ve köy sakinlerinden olayın detaylarına dair bilgi alan Arslan, bölgedeki hasarı ve ihtiyaçları yerinde inceledi. Yangın sonrası yapılan müdahaleler ve vatandaşlara sağlanan destekler hakkında bilgi verdikten sonra, sürecin titizlikle takip edileceğini belirtti.

Arslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Devletimizin tüm imkanlarıyla hemşehrilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Yangından etkilenen her bir vatandaşımızın yaralarını sarmak için devlet olarak tüm gücümüzle buradayız. Muhtarımız ve köy halkıyla yaptığımız görüşmeler sonucunda, gerekli bilgileri aldık ve bundan sonraki süreçte de desteklerimizi esirgemeyeceğiz. İnşallah bu zor günleri hep birlikte aşacağız.”

Ayrıca, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine dikkat çeken Arslan, devletin vatandaşlarının her zaman yanında olduğunu ve süreç boyunca gerekli tüm adımların atılacağını vurguladı. “Rabbim devletimizi ve milletimizi her türlü felaketten muhafaza eylesin” diyerek sözlerini tamamladı.