ERBAA HABER

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz Erbaa’da Çiftçilerle Bir Araya Geldi

Erbaa’da bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Değirmenli köyünde ve (Aladun) Yenimahalle’de çiftçilerle bir araya geldi.

Abone Ol

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Erbaa’da çiftçileri ziyaret etti. Milletvekili Durmaz, çiftçilerin yalnız bırakıldığını ifade etti. Erbaa’nın köylerinde  çiftçileri ziyaret eden CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, sorunları dinleyerek çözüm odaklı çalışacaklarını ifade etti.

Erbaa’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Milletvekili Durmaz, Değirmenli köyünde ve (Aladun) Yenimahalle’de çiftçilerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Köylerde hasadın başlamasının ardından çiftçilerle görüşüp sorunlarını gündeme getirdi.

Milletvekili Durmaz yaptığı açıklamalarda: “İlçe Başkanımız Nihat Ertekin ve yöneticilerimizle Değirmenli köyümüzde bulunan sebze halini ziyaret edip, esnaflarımızı ve çiftçilerimizi dinledik. Çiftçi mutlu değil, ürettiğini satamıyor. Satsa maliyetini karşılamıyor. Sorun yine aynı. Üretici olan çiftçi ürününü satamıyor, satanlarda maliyetinin altında satıyor, zarar ediyor. Tüketici ise raflardan pahalı alıyor, tüketemiyor, Çiftçi zarar ediyor, Tarım Bakanlığı sadece seyrediyor” ifadelerine yer verdi.