TOKAT HABER

Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan'dan Filistin Dayanışma Mesajı

Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, Milli İrade Platformu Filistin Dayanışma Grubu tarafından düzenlenen “Nehirden Denize Özgür Filistin” programına katıldı.

Abone Ol

Programda yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği saldırılara ve bu saldırıların sonuçlarına değinen Arslan, şunları söyledi:

"Kadın, çocuk, sivil ayırmaksızın hastane bombalayan terörist İsrail; tarihte eşi görülmemiş bir barbarlığı, vahşeti ve soykırımı tam 300 gündür gerçekleştirmektedir. Gazze, batılı devletlerin İsrail barbarlığı üzerinden kadın hakları ve çocuk haklarını ölüm ve katliam ile eşitlediği yerdir. Gazze, herkesin maddi ve manevi hacmini ortaya çıkaran tek gerçek tartıdır. İsrail, çocuk ve kadın öldürmekten mutluluk duyan batı barbarlığının göstergesi bir terör devletidir. Bu insanlık suçunu göz ardı etmek, bu suça ortak olmaktır. Ey çocuk katili İsrail! Allah’ın gazabı sana ve seni destekleyenlerin üzerine olsun!"

Arslan, konuşmasının devamında, "Şahid ol Yarabbi, küffarın arşısında Hakkın yanındayız! Şahid ol Yarabbi, zalimin karşısında mazlumun yanındayız! Şahid ol Yarabbi, Batı’nın şımarık çocuğu katil İsrail karşısında Filistinli Gazzeli kardeşlerimizin yanındayız," dedi. Ayrıca, İsmail Haniyye başta olmak üzere, Filistinli ve Gazzeli kardeşlerini saygıyla yad ederek Allah'tan rahmet diledi.

Program, Filistin davasına olan desteğin altını çizerken, Arslan’ın konuşması geniş yankı uyandırdı.