TOKAT HABER

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde Yeni Öğrencilere Oryantasyon Programı Düzenlendi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Abone Ol

Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz başta olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit Eğri, Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, Rektör danışmanları, dekanlar, Genel Sekreter, Vakıflar Bölge Müdürü, akademik ve idari personel ile öğrenciler hazır bulundu.

Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ni tercih eden ve Tokat’a gelen öğrencilere “hoş geldiniz” diyerek yeni eğitim-öğretim döneminde başarı dileklerinde bulundu. Üniversitenin, sadece bilgi edinmenin değil, aynı zamanda bireysel gelişimin ve hayallerin gerçekleştirildiği bir yer olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "Sizlere rehberlik edecek akademik kadromuz ve idari personelimizle yanınızdayız, en iyi eğitimi sunmak için buradayız," dedi.

Rektör Yılmaz, öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunarak, dersleri dikkatle takip etmelerini ve üniversitenin sunduğu çeşitli imkanlardan yararlanmalarını önerdi. Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, "Bu yeni yolculuğa sizlerle birlikte çıkmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz," ifadesini kullandı.