BAŞKAN YAZICIOĞLU: KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ VE DİĞER YENİ MÜDÜRLÜKLERİMİZ TOKAT’IMIZA HAYIRLI OLSUN

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediyesi’ndeki değişimlerine devam ediyor. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediyesi’nde bir yandan birim müdürlüklerinde görev değişimleri yaparken bir yandan yeni birim müdürlükleri oluşturdu.

Başkan Yazıcıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantılarında Tokat Belediyesi’ne 4 ayrı müdürlük eklendi.

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Gelirler Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü olmak üzere 4 farklı müdürlüğü Tokat Belediyesi bünyesine kazandıran Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Üretken Belediyecilik vizyonu doğrultusunda yapılan güncellemelerle belediye yönetiminin gençleştirilmesini hedeflediğini belirtti.

Yeni kurulan Birim Müdürlükleri hakkında açıklama yapan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Türkiye’de Belediyelere örnek olacak bir kadro oluşturduklarını söyledi.

Başkan Yazıcıoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Tokat Belediyesi’nin daha verimli işlemesi için çalışmalarımıza başladık. Genç, dinamik, liyakatli, işinde uzman ekip arkadaşlarımızı belediyemiz bünyesine kazandırarak, mevcut birimler içerisindeki yapıların daha aktif olmasını sağladık.

Belediye Meclis Toplantılarımızda aldığımız kararlar ile Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Gelirler Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Plan ve Proje Müdürlüğümüzü kurduk.

Tokat’ımızın en acil sorunlarından biri olan Kentsel Dönüşümü önemsiyoruz. Ve bu konuda Kentsel Dönüşüm Müdürlüğümüzü kurduk. İnşallah yapacağımız çalışmalarla Tokat’ımızın bu sorununu çözmüş olacağız.

Tokat’ın Kronik Sorunları Çözülmeye Devam Ediyor Tokat’ın Kronik Sorunları Çözülmeye Devam Ediyor

Tokat’ımız İçin Canla Başla

Tokat’a hizmet etmek, babamın bana bıraktığı en büyük mirastır. Hayallerimiz var, projelerimiz var, yapacağımız yatırımlar var. Tüm bunları gerçekleştirmek için Üretken Belediyecilik anlayışımızla, hiç kimseyi ayırmadan ayrıştırmadan değerli ekibimizle gece gündüz demeden Tokat’ımıza hizmet etmeye, canla başla çalışmaya gayret edeceğiz.

Yeni Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizle Türkiye’ye örnek işinde uzman bir ekiple çalışmalarımıza başlıyoruz. Belediye Başkan Yardımcılarımızın, yeni müdürlüklerimizin ve müdür arkadaşlarımızın şehrimize hayırlar getirmesini diler, Tokat’ımız için birlikte görev yaptığımız tüm mesai arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilerim.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Bülten