Açılış programı, Başkan Yazıcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır, eğitimciler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Tokat Belediye Akademisi, online eğitimler, çevrimiçi sınavlar ve testler gibi birçok imkanı sunarak öğrencilere eğitimde destek sağlamayı hedefliyor.

Başkan Yazıcıoğlu, programda yaptığı konuşmada, "Eğitim ve öğretim; bir milletin geleceğini aydınlatan meşaledir, ilim ve irfan yolunu gösteren pusuladır," dedi. Eğitimle çocukların içindeki potansiyelin ortaya çıkacağını belirten Yazıcıoğlu, “Birlikte Güçlü, Eğitimde Önce” mottosuyla yola çıktıklarını vurgulayarak, öğrencilere ücretsiz eğitim imkanları sunduklarını ifade etti.

Tokat Belediye Akademisi, her saat erişime açık online sınavlar, videolu eğitimler, ders anlatımları ve çözümlü sorularla zengin bir içerik sunuyor. Ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dağıtılacak “Tokat Belediye Akademisi” kartları ile öğrencilerin sisteme kayıt olabilecekleri ve bilgilere doğrudan erişim sağlayabilecekleri belirtildi.

Tokat’ta Ahilik Haftası’na Özel Sohbetler Tokat’ta Ahilik Haftası’na Özel Sohbetler

Başkan Yazıcıoğlu, “Siz değerli öğrenci kardeşlerimizin her daim yanında olmaya gayret ettik. Bundan sonra da bir ağabeyiniz olarak yanınızda olduğumu bilmenizi ister, başarılar dilerim,” diyerek, Tokat Belediye Akademisi’nin hayırlı olmasını temenni etti.

Kaynak: Bülten