TOKAT HABER

TOGÜ Kampüsü Yeni Bir Yaşam Alanı Daha Kazandı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Yerleşkesinde personel ve öğrenciler için yeni bir yaşam alanı inşa edildi.

Abone Ol

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu karşısında inşa edilen yaşam alanına; barbeküler ve kamelyalar yerleştirildi, peyzaj düzenlemeleri yapıldı. Öğrenci ve personelin serbest zamanlarında daha nitelikli vakit geçirmeleri için düzenlenen sosyal yaşam alanında yürüyüş ve piknik yapmak mümkün olduğu gibi bakımlı bir bahçede kamelyalarda dinlenmek ve keyifli sohbetler de seçenekler arasında.

Rektör Yılmaz: “Tüm çalışanlarımıza ve öğrencilerimize daha huzurlu, yaşanabilir ve rahat bir kampüs hayatı sunmak istiyoruz.”

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz yaptığı açıklamalarda, “Her sene öğrenci hem de personel sayımız artıyor. Kampüsümüzde yeni inşaatlar, hizmet binaları ve sosyal yaşam alanları yapılıyor. Yapılan düzenlemelerle yemyeşil bir doğada yer alan kampüsümüzün sosyal alanlarını daha verimli hâle getirmeyi planlıyoruz. Yeni düzenlenen alanla öğrencilerimiz ve personelimiz aileleri ile birlikte kampüsümüzde nitelikli vakit geçirebilecek. Tüm çalışanlarımıza ve öğrencilerimize daha huzurlu, yaşanabilir ve rahat bir kampüs hayatı sunmak istiyoruz. Çalışmalarımız devam edecek, tüm öğrenci ve personelimize hayırlı olsun” dedi.