Kaza, saat 14.00 sıralarında İzmir-Ankara E96 Karayolu Caferbey Mahallesi mevkiinde gerçekleşmiştir.  Olayda, Ş.G. (59) yönetimindeki TIR, A.A.'nın (48) kullandığı servis midibüsüne arkadan çarpmıştır.  Boş olduğu belirtilen midibüs, menfeze çarpıp, takla atmıştır. 

Madde 2: Yaralanma ve Müdahale

Kaza sonrasında yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmiştir.Midibüs şoförü A.A., ambulansla Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ve tedaviye alınmıştır.  A.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmiştir.

Madde 3: Kaza Görüntüleri

Kaza anları, yoldan geçen başka bir aracın kamerasına yansımıştır. Görüntüler, TIR'ın servis midibüsüne çarpma ve midibüsün takla atma anını net bir şekilde göstermektedir.

Madde 4: Soruşturma

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılmıştır.  Yetkili makamlar, kaza nedenlerini ve sorumluluklarını belirlemek üzere incelemelerde bulunmaktadır. Kazanın ardından alınacak güvenlik önlemleri ve kaza sonrası adımlar hakkında resmi açıklamalar yapılması beklenmektedir.

Kırklareli'de Aranan 13 Şüphelinin Yakalanması Kırklareli'de Aranan 13 Şüphelinin Yakalanması

Sonuç olarak, Manisa'nın Salihli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, TIR'ın arkadan çarpması sonucu servis midibüsünün takla attığı ve 1 kişinin yaralandığı bildirilmiştir. Kaza anları, yoldan geçen başka bir aracın kamerasına yansımış olup, soruşturma devam etmektedir.

Kaynak: DHA