Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi

Bu eğitimlerin amacı, gençlerin teknoloji alanında beceri kazanarak küresel ölçekte daha yetkin bireyler olmalarını sağlamak. Eğlenceli bir öğrenme süreci sunarak gençlere geleceğe yatırım yapma fırsatı tanıyan programın ilk dersi, 11 Eylül'de İngilizce üzerine olacak. Bu dersler, Meet2Talk iş birliğiyle @tiktoklive_tr hesabından sunulacak ve dil becerilerini geliştirmeyi hedefleyecek.

TikTok, gençlerin eğitim ve kariyer fırsatlarını artırmayı amaçlayarak eğlenceli içeriklere ek olarak öğretici içeriklerle de platformunu zenginleştiriyor. #TikTokLIVEAcademy kapsamında başlatılan bu eğitim programı, İngilizce, robotik, yapay zeka, blok zinciri teknolojisi ve kodlama alanlarını kapsayacak.

İlk eğitim İngilizce üzerine odaklanacak ve başlangıçtan ileri seviyeye kadar her düzeye hitap edecek. Bu dersler, özellikle üniversite öğrencileri ve genç çalışanlar için faydalı olacak ve dil bariyerini aşarak uluslararası eğitim ve kariyer fırsatlarına kapı aralayacak. Dersler, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yabancı dil eğitim modeline uygun olarak hazırlandı.

İngilizce dersleri 11 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de başlayacak ve her biri 1,5 saat sürecek. Diğer teknoloji dersleri ise 12, 13, 16, 17 ve 18 Eylül tarihlerinde yapılacak. Eğitimler, ana dili İngilizce olan konuşmacılar tarafından, Meet2Talk platformunda gerçekleştirilecek konuşma kulübü aktiviteleriyle verilecek. TikTok Türkiye, herkesi potansiyelini keşfetmeye ve İngilizce öğrenirken eğlenmeye davet ediyor. Robotik, yapay zeka, blok zinciri teknolojisi ve kodlama dersleri için @tiktoklive_tr hesabını takip edebilirsiniz.

Kaynak: DHA