Bu yeni program ile müşteriler, THY'nin sunduğu hizmetlere daha kolay erişim sağlayacak ve seyahat deneyimlerini geliştirme fırsatı bulacak.

THY, NDC uyumlu TKCONNECT programını, önde gelen içerik toplayıcılar Travelfusion, Verteil, DRCT, Mystifly, Nuua, Nuflights ve Theta ile kurduğu stratejik ortaklıklarla desteklediğini açıkladı. Bu iş birlikleri, THY ve içerik toplayıcıların seyahat sektöründeki yenilikleri teşvik etmeye devam etmelerini sağlayacak. TKCONNECT, seyahat acentelerine özel teklifler sunarak ve rezervasyon süreçlerini modern teknolojiyle kolaylaştırarak müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.

Ebru U.'nun Suç Kronolojisi Ebru U.'nun Suç Kronolojisi

“Verimli Bir Ekosistem Yaratıyoruz”

THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “TKCONNECT'in genişletilmesi sürecinde Travelfusion, Verteil, DRCT, Mystifly, Nuua, Nuflights ve Theta ile iş birliği yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu içerik toplayıcılar, üst düzey dağıtım çözümleri sunma konusunda kanıtlanmış bir deneyime sahip. Uzmanlıkları, TKCONNECT'in erişimini ve etkisini artırmada önemli bir rol oynayacak. NDC teknolojisini benimseyerek, daha bağlı ve verimli bir seyahat ekosisteminin kapılarını aralıyoruz” dedi.

Kaynak: DHA