GÜNDEM

THY, Şili’nin Başkenti Santiago’ya Uçuşlara Başlıyor

Türk Hava Yolları (THY), Amerika Kıtası’ndaki 26. uçuş noktası olarak Şili’nin başkenti Santiago’ya seferlere başlayacağını duyurdu.

Abone Ol

Bu yeni rota ile THY, kıtada toplam 10 ülkeye uçuş gerçekleştirmiş olacak.

18 Aralık'tan itibaren İstanbul'dan Santiago'ya, Sao Paulo duraklamalı olarak haftada 4 frekans uçuş yapılacak. Bu seferler sayesinde Türk Hava Yolları, Amerika Kıtası’ndaki destinasyon sayısını 26'ya yükseltecek. Şili'ye seyahat etmek isteyen yolcular, havayolu şirketinin resmi web sitesi, mobil uygulaması, satış ofisleri veya yetkili acenteleri aracılığıyla rezervasyon yapabilecekler.

“Küresel Uçuş Ağımızı Genişletiyoruz”

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Santiago uçuşları hakkında yaptığı değerlendirmede, "Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olarak kıtaları ve kültürleri birbirine bağlamaya devam ediyoruz. Santiago’ya uçuşların başlamasıyla, küresel uçuş ağımızı genişletme taahhüdümüzü bir kez daha doğrulamış olduk. Yolcularımıza Şili, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinin güzelliklerini Türk misafirperverliğiyle keşfetme imkânı sunuyoruz," dedi.

“Hoş Geldin Türk Hava Yolları”

SCL Nuevo Pudahuel Havalimanı CEO’su Nicolas Claude, "Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Santiago Havalimanı’na sefer düzenleyecek olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yeni rota, her iki ülkenin hava bağlantısını artırarak, Şili vatandaşlarının İstanbul’a ve Uzak Doğu’ya daha kolay ulaşmasını sağlayacak. Türk Hava Yolları ile yapılan bu ortaklık, iki ülke arasındaki ekonomik ve turistik ilişkileri güçlendirecek. Bu yeni rotada hem ticari hem de operasyonel başarılar sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Hoş geldin Türk Hava Yolları," şeklinde konuştu.