Halil Umut Meler'e UEFA'dan  Görev Halil Umut Meler'e UEFA'dan Görev

. Hacıosmanoğlu, futbolun marka değerini yükseltmenin hepimizin sorumluluğunda olduğunu vurguladı. Anadolu kulüplerinin önemine de dikkat çeken Hacıosmanoğlu, bu kulüpleri de toplantılara dahil edeceklerini belirtti.

Başkan Hacıosmanoğlu, “Değerli kulüp başkanlarımızla bir araya geldik ve Türk futbolunun sorunlarını ele aldık. Marka değerimizi layık olduğu yere taşımak için hepimizin sorumluluğu var. Anadolu kulüplerimiz bizim için büyük bir öneme sahip ve bundan sonraki toplantılarımızda bu kulüpleri de yer alacak,” dedi.

Hacıosmanoğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı'nın önerisiyle gerçekleşen toplantının verimli geçtiğini belirterek, “Sahada rakip olabiliriz, ama maçlardan sonra ortak bir amaç için bir araya gelmemiz gerekiyor. Hem maddi hem de manevi olarak gençlerimize örnek olacak şekilde marka değerimizi yükselteceğiz,” ifadesini kullandı.

Bu kardeşlik iklimini Türk futbolunun ve toplumunun her kesimine yaymanın görevleri olduğunu vurgulayan Hacıosmanoğlu, “Başaracağımıza inanıyoruz. Bu tür toplantıları sürekli hale getireceğiz,” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA