Ekiciler, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Dünya Temizlik Günü'nde 750 Kilo Atık Toplandı Dünya Temizlik Günü'nde 750 Kilo Atık Toplandı

Olay, 18 Ağustos'ta saat 01.30 sıralarında Süleymanpaşa ilçesine bağlı Gazioğlu Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Mustafa Can Ekiciler, aracına yakıt almak üzere durduğunda, bir taksiyle gelen 3 kişiyle arasında tartışma çıktı. Bu sırada, şüphelilerden R.K. üzerindeki tabancayı çıkararak Ekiciler'e ateş açtı. Yüzüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan Ekiciler yere yığıldı. Olayın ardından şüpheliler, geldikleri taksiyle kaçtı.

Mustafa Can Ekiciler, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Ekiciler, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Jandarma ekipleri olayın ardından 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan sorgulamanın ardından tabancayı kullanan R.K. tutuklandı, diğer iki şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mustafa Can Ekiciler için öğle saatlerinde Gazioğlu Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşari, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ve birçok seveni katıldı. Namazın ardından Ekiciler'in cenazesi Gazioğlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA