GÜNDEM

Tekirdağ’da Eşini Döverek Öldüren Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Tekirdağ'da, eşi Elif Dim’i (38) döverek öldüren Hasan Dim (45), adliyeye çıkarıldı.

Abone Ol

Hasan Dim, geçen hafta cuma gecesi Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi'ndeki evlerinde eşiyle tartıştıktan sonra, Elif Dim’i döverek öldürdü. Tartışma sırasında evde bulunmayan çocuklarının annesini öldüren Dim, olayı gerçekleştirdikten sonra mahallede kahvede oturan 17 yaşındaki oğluna giderek, “Anneni öldürdüm, eve git bak” dedi. Oğlu eve gidip annesinin cesedini bulduktan sonra durumu polise bildirdi.

Hasan Dim olayın ardından kaçtı ve izini kaybettirdi. Polis ve jandarma ekipleri, Dim’i yakalamak için çalışma başlattı. Dim’in Süleymanpaşa’nın Karacakılavuz Mahallesi’nde görüldüğü ihbarı üzerine, İl Jandarma Komutanlığı tarafından iki Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) oluşturuldu ve aramalar bu bölgede yoğunlaştırıldı.

JASAT ekipleri, Hasan Dim’i dün sabah Karacakılavuz’da motosikletiyle giderken yakaladı. Dim, motosikletinden inerek yanında taşıdığı bıçağı vücuduna dayayıp, “Gelmeyin, kendimi keserim” şeklinde tehditte bulundu. Ekiplerin yaklaşık 10 dakikalık ikna çabası sonucu Dim, bıçağı bırakarak teslim oldu.

Jandarma işlemlerinin ardından Hasan Dim, bu sabah saatlerinde polise teslim edildi ve adliyeye sevk edildi. Zırhlı araçla adliyeye getirilen Dim için polis güvenlik önlemleri aldı. Dim’in ifadesinde, eşini dövdüğünü ve olayın istemeyerek gerçekleştiğini belirttiği öğrenildi.