GÜNDEM

Tekirdağ’da CHP'li Meclis Üyesini Tabancayla Ağır Yaralayan Şüpheli Tutuklandı

Tekirdağ Süleymanpaşa`da CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler’i (31) yüzünden tabanca ile ağır yaralayan 16 yaşındaki R.K., tutuklandı.

Abone Ol

Olay, önceki gece Süleymanpaşa ilçesinin Gaziköy Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler, aracına akaryakıt almak için durduğunda, yanına gelen bir taksideki üç kişiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, şüphelilerden biri tabancasını çıkararak Ekiciler'e ateş açtı. Yüzüne kurşun isabet eden Ekiciler, ağır yaralandı ve yere yığıldı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, Mustafa Can Ekiciler sağlık ekipleri tarafından Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekiciler’in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Jandarma, olayın ardından başlattığı çalışmada üç şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden tabanca kullandığı belirlenen R.K., adliyeye sevk edildi. Mahkemede tutuklanan R.K., diğer iki şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.