Operasyonlar kapsamında, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Atatürk Mahallesi’nde şüpheli hareketleri olan D.Ç.’yi durdurdu. D.Ç.'nin üzerinde yapılan aramada 8 gram eroin ve iki folyo uyuşturucu madde bulundu.

Çorlu ilçesi Türkgücü Mahallesi Beşkavaklar mevkisinde, jandarma ekipleri S.K.’nin kullandığı aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada 126 uyuşturucu hap, 2 gram esrar ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 535 TL para ele geçirildi. S.K., araçta bulunan Y.Ç. ve E.Ş. ile birlikte gözaltına alındı.

Velimeşe İlçe Jandarma ekipleri ve Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından Velimeşe Mahallesi’nde yapılan denetimde E.A.’nın aracında 13 gram metamfetamin bulundu.

Jandarma Operasyonunda Uyuşturucu ve Kaçak Malzemeler Ele Geçirildi Jandarma Operasyonunda Uyuşturucu ve Kaçak Malzemeler Ele Geçirildi

Marmaraereğlisi Cedit Ali Paşa Mahallesi'nde, şüphe üzerine yapılan üst aramasında 2 gram metamfetamin ele geçirildi. Kapaklı Karaağaç Mahallesi’nde ise, E.A., M.T., ve Y.Y. isimli şahısların üstlerinden 5 gram kenevir madde çıkarıldı.

Çorlu Yenice Mahallesi'nde yol uygulaması sırasında Ü.Ç.’nin üst aramasında 112 sentetik uyuşturucu hap bulundu.

Operasyonlar sonucunda toplamda 10 kişi gözaltına alındı ve uyuşturucu maddelere el konuldu.

Kaynak: DHA