Kaza, dün saat 20.00 sıralarında Manyas ilçesi Bozbayır mevkisinde meydana gelmiştir. Kırsal Çakırca Mahallesi'nden, Dereköy Mahallesi'ndeki bir yakınlarının taziyesine gitmek için yola çıkan 82 yaşındaki Mehmet Meten'in kullandığı otomobil, virajda kontrolden çıkarak şarampole düşmüştür. 

Kazada, sürücü Mehmet Meten ve eşi Neriman Meten (80) yaralanmıştır. Sürücünün kız kardeşi Ümmühan Balcan (75) ise olay yerinde hayatını kaybetmiştir. 

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştır. Ancak 80 yaşındaki Neriman Meten, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmiştir. 

Sürücünün Geçmiş Kaza Kayıtları

Kazayla ilgili yapılan incelemeler sonucunda, sürücü Mehmet Meten'in daha önce de çok sayıda hasarlı trafik kazasına karıştığı bildirilmiştir. Bunun, kazanın meydana gelmesinde önemli bir faktör olduğu değerlendirilmektedir.

Özetle, Balıkesir'in Manyas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetmiş, bir kişi de yaralanmıştır. Kazanın sebebi olarak, sürücünün daha önceki kaza geçmişi ön plana çıkmaktadır. Bu olay, trafik güvenliği ve sürücü davranışlarının önemini bir kez daha gözler önüne sermektedir. 

Lüleburgaz'da Su Kuyusuna Düşen Köpek Kurtarıldı Lüleburgaz'da Su Kuyusuna Düşen Köpek Kurtarıldı

Kaynak: DHA