GÜNDEM

"Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" Yeni Sezonuyla Ekranlara Dönüyor

Gündemdeki adalet, suç ve ceza temalarını işleyen "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

Abone Ol

Babasının adalet mücadelesini sürdüren Umut’un güçlülerle verdiği savaşı konu alan dizinin yeni sezon fragmanında dikkat çeken "Adalet yerini bulsun da kıyamet kopsun gerekirse" ifadesi öne çıkıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden dizinin ikinci sezonu, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla dikkat çekiyor. Yeni sezonda, Uraz Kaygılaroğlu ve Hande Doğandemir’in diziye katılmasıyla kadro daha da güçlendi. Kaygılaroğlu, "Marko" karakterini, Doğandemir ise "Avukat Güneş" rolünü canlandıracak. Her iki oyuncunun da tanıtım filminde ilk kez seyirciyle buluştuğu görüldü. Kaygılaroğlu’nun dikkat çekici tarzı beğenilirken, Doğandemir’in oynadığı karakterin gizemi ise devam ediyor.

Sezon finalinde Emirkıran ailesinin sonunu getiren Umut’un, bu sezonda baba olacağı bilgisi veriliyor. Fragmanda dikkat çeken "Adalet yerini bulsun da kıyamet kopsun gerekirse" repliği, Umut Tanrıkulu ve Fecir Emirkıran arasındaki yeni çatışmalara dair ipuçları sunuyor.

Yapım ve Kadro: Dizinin yapımcılığını MF Yapım üstlenirken, yönetmenliğini Volkan Keskin yapıyor ve senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alıyor. Yeni sezonda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Hande Doğandemir, Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Sezen, Atsız Karaduman ve Uraz Kaygılaroğlu gibi ünlü isimler kadroda yer alıyor.

"Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" yeni sezonda her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.