GÜNDEM

Tarsus’un Kırsal Yolları Yenileniyor

Mersin Tarsus`ta, kırsal bölgelerde yaşayan halkın yaşadığı sorunları çözmek amacıyla Tarsus Belediyesi tarafından yürütülen yol yenileme çalışmaları sürüyor.

Abone Ol

Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, kırsal kesimdeki vatandaşların ulaşım ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla çeşitli iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Kulak, Göçük, Yunusoğlu, Sucular, Takbaş, Kırıt, Taşobası, Kumdere, Tepeçaylak, Dedeler, Körlübeyi, Çiftlik, ve Özbek köylerinde malzemeli ve malzemesiz yol bakımı, büz temizliği, şarampol temizliği, beton alan hazırlığı ve çevre ile moloz temizliği yapılmış durumda.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, yapılan çalışmaların halk arasında büyük memnuniyet yarattığını belirterek, “Yollarımızı yenilerken vatandaşlarımızın memnuniyeti de artıyor. Amacımız bu memnuniyeti daha da yükseltmek. Belediyemizin tüm ekipleriyle birlikte kırsal mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya ve sorunlarına kalıcı çözümler üretmeye devam edeceğiz. Daha yaşanabilir bir Tarsus için el birliğiyle çalışacağız” dedi.