Toplamda 39 takımın mücadele ettiği turnuva, sporun birleştirici gücünü ve kardeşlik ruhunu sergilediği centilmenlik dolu bir atmosferde gerçekleşti.

Samsunspor Başkan Vekili Bilen: Bu İddiaların Kulübümüzde Yeri Yoktur Samsunspor Başkan Vekili Bilen: Bu İddiaların Kulübümüzde Yeri Yoktur

Final maçında Aliefendioğlu Mahallesi, Meşelik Mahallesi'ni 4-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Meşelik Mahallesi ikinci, Bahşiş Mahallesi ise Göçük Mahallesi ile oynayarak turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Dereceye giren takımlara kupa, madalya ve çeşitli ödüller takdim edildi. Şampiyon Aliefendioğlu takımı, ödüllerini Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın elinden aldı. Başkan Boltaç, turnuva sonunda yaptığı konuşmada, şampiyon Aliefendioğlu Mahallesi'ni tebrik ederken, turnuvaya katılan tüm takımlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Ayrıca, turnuvanın amacının köyler arasında dayanışmayı ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu vurguladı ve sporun sosyal bağları güçlendiren önemli bir araç olduğuna dikkat çekti.

Turnuvanın Tarsus’a çok yakıştığını belirten Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Final maçını, finale yakışan bir yerde oynamak istedik. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bu konuda talepte bulunduk ve müdürümüz bizi kırmadı. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Keyifle izledik. Turnuvamızın devamı gelecek. Uzun yıllardır yapılıyordu ama bir süre sekteye uğramıştı. Bundan sonra her yıl futbol turnuvalarının devamını göreceğiz. Asıl mesele birlik ve beraberlik ruhunu aktarabilmek. 39 mahallemiz 96 maç yaptı. Çok şükür sorunsuz ve güzel bir şekilde tamamladık. Bence Tarsus bunu başardı” dedi.

Turnuvaya katılan Aliefendioğlu oyuncularından biri, “Rakip takımı tebrik ediyorum, ellerinden geleni yaptılar. Umarım seneye başarılı olurlar. Bizim için hayat anlardan ibaret. Hayatımızda anlatacağımız güzel bir anı oldu” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA