O anlar kameraya yansıdı ve F.A. ile onu dövenler gözaltına alındı.

Olay, Gebze ilçesinin Hacı Halil Mahallesi Şehit Numan Caddesi'nde bir gıda dükkanının önünde gerçekleşti. İddialara göre, F.A. uzun süre evli ve iki çocuk annesi bir kadını sosyal medya üzerinden taciz etti. Kadın, F.A.'nın hesaplarını engelledi fakat F.A., yeni hesaplar açarak tacizine devam etti. Bu durum karşısında kadın, yaşadıklarını eşi O.K.'ye bildirdi. O.K., eşine F.A.'yı bir adrese çağırmasını söyledi. Kadının çağrısı üzerine F.A., belirtilen adrese gittiğinde O.K. ve arkadaşları tarafından dövüldü.

Dövülme Anları Kameraya Yansıdı

O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı ve sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, kadının O.K.'ye polisi çağırdığını söyleyerek "Polisi aradım, sen yine de yapma, başına bela olur" dediği ve başka birinin "Başına bela olur, ölür geberir" şeklinde uyardığı anlar yer aldı. O.K.'nin video çeken kişiye "Abla, çek bunun yüzünü" dediği, F.A.'nın ise "Tamam bırak, bir daha gelmeyeceğim" sözlerini söylediği anlar da kameraya yansıdı. O.K. ise "Lan gelemezsin zaten" şeklinde tepki verdi. Başka bir kadın ise "Tamam üzülüyoruz, dayak yiyorsun ama başkasının karısına gelmeyeceksin diyor" şeklinde yorumda bulundu.

10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı 10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı

Polis ekipleri olay yerine geldiğinde, F.A., O.K. ve yanındakiler gözaltına alındı. O.K. ve yanındaki kişiler ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, F.A.'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: DHA