Çok tatlısınız" diyen kimliği belirsiz kişinin bulunması için polis çalışma başlattı. 

Olay, 22 Eylül'de saat 16.30 sıralarında Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. Sokaktan geçen bilinmeyen kişi, Emre Apartmanı'nın bahçesinde oynayan üç çocuğu gördü. Tekrar apartmanın önüne dönen şüpheli, çocukları yanına çağırıp 10'ar lira para vererek, "Annem çok hasta, onun için dua edin" dedi. R.G. parayı aldı, ancak M.N.B. ve N.T. teklifi reddetti. Şüpheli kişi daha sonra "Çok tatlısınız" diyerek bölgeden ayrıldı. 

Olay anları apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Marketten dönen R.G.'nin babası Mehmet Fatih Güngördü, durumu öğrenip çocuğunun elindeki parayı yırttı. Güngördü, durumdan tedirgin olan aileler tarafından polis'e şikayette bulunuldu.

Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek kimliğini belirlemeye çalışıyor. Ayrıca, çocukların ve ailelerinin ifadelerine de başvuruyor. Şüphelinin yakın zamanda yakalanması bekleniyor. 

Olayın ardından, çocuk güvenliğine dair endişeler dile getirildi. Uzmanlar, ebeveynlerin çocuklarını yabancılardan korumak için daha dikkatli olması gerektiğini vurguluyor. Toplumun güvenli bir ortam sağlanması konusunda daha hassas davranması gerektiği de belirtiliyor. 

Mavi Dil Hastalığı ve Kadirli'deki Önlemler Mavi Dil Hastalığı ve Kadirli'deki Önlemler

Adana Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlardan olayla ilgili bilgi sahibi olanların kendilerine ulaşmasını istedi. Şüphelinin kısa sürede yakalanması için tüm imkanlar seferber edilmiş durumda. 

Kaynak: DHA