GÜNDEM

Sultangazi'de Üniversite Kazanan Öğrencilere Boğaz Turu

Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi (SEDA), Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonucunda üniversiteye yerleşen öğrenciler için özel bir boğaz turu düzenledi.

Abone Ol

Etkinlik, 670 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti ve Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun da programa iştirak etti.

İstanbul'un güzelliklerini yakından görmek fırsatı bulan öğrenciler, boğazın eşsiz manzarasında keyifli bir gün geçirdi. Öğrenciler, Sultangazi'den hareket eden servis otobüsleriyle Eminönü İskelesi'ne ulaştı ve buradan vapura binerek boğaz turuna çıktı. Tur sırasında tarihi yapıları gözlemleyen öğrenciler, müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşadı. Başkan Dursun, öğrencilerle birlikte halay çekerek geziyi renklendirdi.

Başarıya Dikkat Çekildi

SEDA'nın eğitimdeki rolünü vurgulayan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “SEDA, ilçemizin en değerli eğitim kurumlarından biridir. 2023-2024 eğitim öğretim döneminde kurumumuzda eğitim alan ve YKS sınavında üniversiteye yerleşen 670 öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimizin başarısında büyük payı olan eğitimcilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. SEDA ile daha birçok başarılı projeye imza atacağız” şeklinde konuştu.

Bu özel etkinlik, Sultangazi Belediyesi'nin eğitim destek programlarının ve öğrencilerin başarılarının kutlanmasına yönelik çabalarının bir yansıması olarak dikkat çekti.