GÜNDEM

Sultangazi'de Eski Sevgilisinden Şiddet: Aracına Çarptı, Darbedip Kaçtı

Sultangazi'de, eski sevgilisi tarafından takip edilen bir kadın, dehşet dolu anlar yaşadı.

Abone Ol

Şüpheli, genç kadını sokakta sıkıştırarak aracına arkadan çarptı, ardından aracından inip kadını darbetti. Kadının yardım çığlıklarıyla mahalleli olaya müdahale edince, şüpheli olay yerinden kaçtı.

İsmetpaşa Mahallesi'nde dün gece saat 23.30 sıralarında gerçekleşen olayda, bir kişi eski sevgilisini aracını takip ederek rahatsız etmeye başladı. Takip edildiğini fark eden kadın, sokak aralarına girerek izini kaybettirmeye çalıştı. Ancak bir sokakta önündeki aracın durması nedeniyle, kendisi de aracını durdurmak zorunda kaldı. Şüpheli, kadın aracına arkadan çarptıktan sonra, aracından inerek kadının aracının kapısını açıp kırmaya çalıştı ve ardından kadına saldırdı. Şiddetle yetinmeyen şüpheli, dirseğiyle aracın arka camını da kırdı.

Kadın, "yardım edin" şeklinde bağırarak mahalle sakinlerinden yardım istedi. Mahallelinin müdahalesi üzerine şüpheli, aracıyla olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadını ambulansa alarak hastaneye kaldırdı.

Olayın hemen ardından polis ekipleri soruşturma başlattı. O anlar çevredeki bir kişinin cep telefonu kameralarına yansıdı ve görüntüler olayı daha da aydınlattı.