GÜNDEM

Sultangazi'de 15 Bin Birinci Sınıf Öğrencisine Çanta ve Kırtasiye Seti Dağıtıldı

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki birinci sınıfa başlayan 15 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye seti dağıttı.

Abone Ol

Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Sultangazi İlkokulu’nda düzenlenen oryantasyon eğitiminde çocukları ziyaret ederek hediyelerini takdim etti.

Sultangazi İlkokulu’nda yapılan etkinlikte, Belediye Başkanı Dursun, çocuklarla sohbet ederek, çanta ve kırtasiye setlerini onlara verdi. Çantalarda, beslenme çantası, kalemler, silgi, kalemtraş, defterler, resim defteri, kuru boya seti ve abeküs gibi çeşitli kırtasiye malzemeleri yer aldı.

Başkan Dursun, "Yeni eğitim-öğretim yılının tüm Sultangazililere hayırlı olmasını diliyorum. Çocuklarımız için bu yıl da 15 bin kırtasiye seti hazırladık. Eğitim, Sultangazi'nin öncelikleri arasında ve hedefimiz, eğitimli bireylerin yetişmesini sağlamak," dedi. Dursun ayrıca, "Üniversite öğrencilerinin yol masraflarını Sultangazi Belediyesi olarak karşılayacağız. Eğitimle ilgili tüm projelerimizle çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz," diye ekledi.

Öğrencilerden Asmin Azra Yılmaz, “Çanta ve boyama seti aldık. Çok beğendim ve okula başladığım için heyecanlıyım,” dedi. Zeynep İnan da, “Dağıtılan malzemeleri çok beğendim,” şeklinde konuştu. Alparslan Arslan, “Hediyeler için çok teşekkür ederim,” derken, Ulushan Doğauslu ise, “Çanta, defter ve kalemler için teşekkür ederim, okulu da çok beğendim,” ifadelerini kullandı.