GÜNDEM

Sultangazi Belediyesi’nden Başarılı Öğrencilere Karadeniz Gezisi

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki ortaöğretim son sınıf öğrencilerinin okul birincilerini ödüllendirmek amacıyla Karadeniz turu düzenledi.

Abone Ol

Belediyenin ücretsiz olarak sunduğu bu gezi kapsamında öğrenciler, 4 gün boyunca Karadeniz'in eşsiz güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu.

Bu yıl da başarılı öğrenciler için kültürel bir etkinlik düzenleyen Sultangazi Belediyesi, ilçe genelindeki ortaöğretim kurumlarının okul birincilerini Karadeniz turuna çıkardı. 5 gün süren bu gezinin ulaşım ve konaklama gibi tüm masrafları belediye tarafından karşılandı.

Çinçiva Köyü’nden Ayder Yaylası’na

Öğrenciler, 4 gece 5 gün süren Karadeniz turu boyunca Samsun, Amasya, Ordu, Trabzon ve Rize’nin doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. Gezi sırasında Sümela Manastırı, Uzun Göl, Palovit Şelalesi, Çinçiva Köprüsü ve Ayder Yaylası gibi önemli yerler ziyaret edildi. Ayrıca, çayın üretim sürecini görmek amacıyla çay fabrikası ziyaretinde bulunarak, çayın işlenme aşamalarını yakından gözlemlediler.

‘Eğitim Kadar Motive Etmek de Önemli’

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, "İlçemizin eğitimle anılmasını sağlamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Gençlerimizin iyi bir eğitim almasının yanı sıra, onları daha büyük başarılara motive etmek de bizim görevimiz. Bu yıl da her yıl olduğu gibi ilçemizdeki tüm ortaöğretim okul birincileri için kültürel bir gezi düzenledik. Bu tür ödüllendirmeler, diğer gençlerimize örnek olacak. Geziye katılan tüm öğrencilerimizi eğitim hayatlarındaki başarıları için kutluyorum. Uzun ve meşakkatli yolculuklarında onlara başarılar diliyorum" dedi.