Kılıç, yapılan hakaretin apaçık bir saldırı olduğunu belirterek, bu tür hakaretleri tasvip etmediklerini ve şiddetle kınadıklarını vurguladı. Kılıç, "Hiç kimsenin diğer siyasi partilere, camia başkanlarına veya devlet başkanlarına hakaretamiz yaklaşımda bulunma hakkı yoktur," şeklinde konuştu.

Bakan Fidan ve Azerbaycanlı Mevkidaşı Bayramov Ankara’da Görüştü Bakan Fidan ve Azerbaycanlı Mevkidaşı Bayramov Ankara’da Görüştü

Genel Başkan Fatih Erbakan başkanlığında yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında açıklama yapan Kılıç, Yeniden Refah Partisi'nin Yargıtay sistemine kayıtlı üye sayısının 550 binin üzerine çıktığını ve partinin Türkiye'nin üçüncü en büyük partisi olduğunu hatırlattı. Kılıç, 600 bin üye hedefine ulaşmayı ve ardından 1 milyon üyeye ulaşmayı planladıklarını ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin ikinci büyük partisinin üye sayısını aşmayı hedeflediklerini ekledi.

Kılıç, Türkiye'deki gençlerin eğitim ve istihdam oranlarındaki yüksek boşlukları da eleştirdi. Eğitim ve istihdam dışındaki gençlerin oranının yüzde 26 olduğunu belirten Kılıç, tüm bakanlıkların gençlerin iş ve eğitim imkanlarını artırmak için gerekli önlemleri alması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ekonomik durumu 'yolunda' olarak tanımlamasını eleştirerek, kapanan şirketlerin ve konkordato ilanlarının artışına dikkat çekti ve acil finansal tedbirlerin alınmasını talep etti.

Kaynak: DHA