Toplantıya İzmir Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Efkan Muhtar ve Futbol Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Yılmaz da katıldı. Görüşmede, Bornova Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine yönelik destekleri ve spor yatırımları ele alındı.

Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

Başkan Ömer Eşki, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği projeleri anlatarak, Bornova halkının öncelikli taleplerine yanıt verdiklerini vurguladı. Eşki, "Vatandaşlarımızın en büyük beklentilerinden biri yol sorunuydu ve bu konuda çözümler ürettik. Şimdi odaklandığımız alan spor yatırımları. İlk etapta Doğanlar Sahası'nı resmi maçlara uygun hale getireceğiz. Ayrıca Yunus Emre, Evka-4 ve Yeşilçam bölgelerinde halı saha projelerimiz hızla hayata geçecek" dedi.

Amatör spor kulüplerinin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutma konusunda kritik bir rol oynadığını belirten Başkan Eşki, "Daha fazla Bornovalıya daha iyi spor yapma koşulları sunmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda amatör kulüplerimizle işbirliğine büyük önem veriyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Eşki'ye Anlamlı Hediye

Toplantının sonunda Başkan Eşki'ye, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Efkan Muhtar tarafından isminin yazılı olduğu 35 numaralı forma hediye edildi. Muhtar, Bornova'nın İzmir'de en fazla amatör kulübün bulunduğu ve en çok amatör maçın oynandığı ilçe olduğunu belirterek, "Bugüne kadar yaptığınız çalışmaları takdirle takip ettik. Spor alanında da önemli projelere imza atacağınıza olan inancımız tam" dedi.

Kaynak: DHA