, bugün ameliyat edilecek. Yapılan tetkiklerde bağ, doku ve kemik tahribatları bulunduğu öğrenilirken, Serhat Akın'ın bir süre koltuk değnekleri kullanmak zorunda kalacağı bildirildi.

Spor camiasından birçok isim, Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gece geç saatlerde Akın’ı hastanede ziyaret ederek destek oldu.

Erbaaspor, Karaman FK Maçının Hakemleri Açıkladı Erbaaspor, Karaman FK Maçının Hakemleri Açıkladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Eski milli futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum," ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım da Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Bir dönem futbol takımımızın formasını terletmiş ve şampiyonluklarımızda emeği geçmiş eski futbolcumuz Serhat Akın’a dün gece yapılan silahlı saldırıyı üzüntüyle öğrendim. Yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Devletimizin ilgili birimlerinden beklentim, yapılan bu saldırının faillerinin ve arkasındakilerin hızlıca ortaya çıkarılarak kamuoyuna açıklanması ve gereken cezaları almalarının sağlanmasıdır," dedi.

Serhat Akın’a yönelik saldırının ardından spor dünyası, yaşanan olayın ciddiyetini vurgulayarak destek mesajlarıyla birleşti. Akın’ın en kısa sürede sağlığına kavuşması dileği, spor camiasının bir araya geldiği önemli bir konu haline geldi.

Kaynak: DHA