İş yeri sahibi ve çevredeki esnafın müdahalesiyle etkisiz hale getirilen şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu

Olay, Muratpaşa ilçesi Ali Çetinkaya Caddesi'nde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Koray Güzel'e ait kuyumcu dükkanının önüne plakasız motosikletini bırakan şüpheli, havluya sardığı kaldırım taşıyla dükkanın camına vurdu. Camın kurşungeçirmez olduğunu fark eden şüpheli, ikinci kez denedi ama camı kıramadı. O sırada kuyumcu Koray Güzel'in müdahale etmesiyle karşılaşan şüpheli, çevredeki esnaf tarafından etkisiz hale getirildi. Olay yerinden geçen polis ekibi, şüpheliyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Polis ayrıca plakasız motosikleti ve dükkanın önünü inceleyerek gerekli araştırmaları yaptı.

Kuyumcu dükkanının sahibi Koray Güzel, olayla ilgili olarak, "Plakasız motosikletle bir kişi geldi ve havluya sardığı kaldırım taşını camımıza vurdu. Camımız kurşungeçirmez olduğu için camı kıramadı. Sonra biz ve esnaf arkadaşlar müdahale ettik ve polis şüpheliyi gözaltına aldı. Bu durumu hiç beklemiyorduk" şeklinde bilgi verdi.

Kaynak: DHA