Soruşturmacılar, apartmanında bir not bıraktığını ve bu notta "Hayatımda insanlara her zaman iyi davrandım ama kendime iyi davranmayı başaramadım." yazdığını tespit etti. 

Cenazesi Adli Tıp Kurumu'na taşındı ve ailesine teslim edildi. Daha sonra cenazesi, memleketi Bursa'ya gömülmek üzere gönderildi. 

Olay, Kübra Aykut’un yaşadığı sitede akşam saatlerinde gerçekleşti. Güvenlik, olayın bildirilmesiyle birlikte kolluk kuvvetleri ve acil servis olay yerine geldi. Varışlarında, maalesef sağlık ekipleri genç kadını kurtaramadı; o zaten hayatını kaybetmişti. 

Bu trajik kayıp, sosyal medyada yansıttıkları başarı görüntüsüne rağmen bazı ünlü kişilerin karşılaşabileceği kişisel zorluklar hakkında birçok soru gündeme getiriyor. Kübra Aykut'un bıraktığı not, onun görünüşteki başarısına rağmen kendisine iyi bakamadığını öne sürüyor.  Bu dramatik olay, zihinsel sağlığın ve psikolojik iyi olmanın önemini, belirli bir üne sahip kişiler arasında da vurguluyor. Sosyal medyada filtrelerin ve sahnelerin ardında, bireylerin gerçek kişisel zorluklarla karşılaşabileceklerini hatırlatıyor. 

Operasyonda Gözaltına Alınan Şüpheliler Serbest Bırakıldı Operasyonda Gözaltına Alınan Şüpheliler Serbest Bırakıldı

Toplumun ve yetkili makamların bu sorunlara eğilmesinin, kırılgan bireyleri daha iyi desteklemek amacıyla önemli olduğu belirtiliyor; bu bireyler, kamu figürü olmaktan bağımsız olarak desteklenmelidir. Gelecekte bu tür trajedilerin önlenmesi hedefiyle, zihinsel sağlık ve psikolojik destek konularında derinlemesine bir düşünme süreci gerektiği aşikardır. 

Kaynak: DHA