Siirt’te, Polisten Kaçarken Yakalanan Şüphelinin Üzerinde Uyuşturucu Çıktı Siirt’te, Polisten Kaçarken Yakalanan Şüphelinin Üzerinde Uyuşturucu Çıktı

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığı'nın Terörle Mücadele ve İstihbarat Başkanlıkları tarafından koordine edilen operasyonun Cudi Dağı bölgesinde yapıldığını belirtti. Operasyon sonucunda, teröristlerin mühimmat deposu olarak kullandığı mağarada büyük miktarda silah ve mühimmat ele geçirildi. Bu mühimmatlar arasında 753 el bombası, 11 piyade tüfeği, 5 keskin nişancı tüfeği, 3 roketatar, 2 makineli tüfek, 1 havan, 2 kilogram patlayıcı madde ve çeşitli yaşam malzemeleri yer aldı. Mağara, terör örgütü tarafından lojistik destek ve eylem hazırlığı için kullanılıyordu ve başarıyla imha edildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren jandarma birimlerini tebrik ederek, “Aziz milletimiz bilmelidir ki, terörle mücadelemiz yılın her günü, dört mevsim, gece ve gündüz demeden sürdürülmektedir. Şehirlerde ve kırsalda devam eden operasyonlarımız, teröristlerin tamamı etkisiz hale getirilene kadar kesintisiz olarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA