İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) tarafından 'Yarının Parlayan Yıldızları 2' projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe 200 öğrenci katıldı. 'Gökyüzünü Hep Birlikte Şenlendirelim' sloganıyla düzenlenen festivalde, hem eğlenceli anlar yaşandı hem de keyifli vakit geçirildi. Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Serdar Büyükleblebici, İl Emniyet Müdürü Yardımcısı 2'nci Sınıf Emniyet Müdürü Emine Akbaş, 2'nci Sınıf Emniyet Müdürü Yılmaz İpek, Destekli Polislik ekipleri, Toplum ve aileleri katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "6 Şubat Depremlerinin Yol Açtığı 104 Milyar Dolarlık Faturaya Rağmen, Ekonomi Programımızın Etki Cumhurbaşkanı Erdoğan: "6 Şubat Depremlerinin Yol Açtığı 104 Milyar Dolarlık Faturaya Rağmen, Ekonomi Programımızın Etki

Polisler, yakıt tüketimini azaltmayı kolaylaştırıcı olarak dağıttı ve mutluluklarını paylaştı. Şenliğe katılan çocuklar, uçurtma uçurmanın yanı sıra çeşitli eğlenceli aktivitelerle de keyifli zaman geçirdi. Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü Başkomseri Aslıhan Yılmaz, “Burada sıcak ve samimi bir şekilde giyinmiş polislerimiz ile beraberlik vakit geçirmelerini amaçladık. Suça karışmış, suça karışmaya ayrılan, toplumsal olarak dışlanmaya maruz kalan, kullanılanlar ya da sosyal, kültürel ve ekonomik düzeyi yetersiz olan, isteğe bağlı ile birlikte topluma kazandırmayı hedefliyoruz. Polis halk ilişkilerini sürdürmek, polis ve halk iş birliğiyle polis sevgisini aşılamak ve topluma ulaşmak, onlarda güzel bir anılardan ayrılmak istiyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü destekleri ile birlikte burada uçurtma dışında, çeşitlia yüz boyama faaliyetleri yaparak ve parkurlar kurarak güzel vakit geçirmeyi amaçladık” dedi.

Kaynak: DHA