GÜNDEM

Şırnak Valisi Cevdet Atay için Veda Töreni

Şırnak Valisi Cevdet Atay, görevinden ayrılarak Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atandı.

Abone Ol

Atay, 19 Eylül'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler kararnamesiyle yeni görevine getirildi. 

Şırnak Valiliği bahçesinde düzenlenen veda törenine, mülki amirler, Valilik personeli ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Duygusal anların yaşandığı törende, Vali Atay katılımcılarla tek tek tokalaşarak veda etti. Atay, görev süresi boyunca Şırnak için hayata geçirdiği projeler ve halkla kurduğu sıcak ilişkiler hakkında konuştu.

Vali Atay, "Bu güzel şehirde geçirdiğim zaman benim için çok kıymetliydi. Şırnak'ın kalkınması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Burada geçirdiğim her anı unutmayacağım" dedi.  Tören, Atay'a yönelik teşekkür konuşmaları ve iyi dileklerin iletilmesiyle son buldu. 

Cevdet Atay, Şırnak Valiliği görevini yaklaşık 2 yıl süreyle yürütmüştü. Atay'ın Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanması, yeni görevlerinde de başarılı olacağına işaret ediyor. Şırnak'taki faaliyetleri ve halkla kurduğu bağ, Atay'ın takdir edilen bir yönetici olduğunu gösteriyor.